Team


Jazzy van Wersch 

De meesten van jullie zullen mijn gezicht wel herkennen. Ik ben de zeer enthousiaste dansdocent die dit seizoen alle danslessen verzorgt. Mijn passie voor dans is rond mijn vierde jaar ontstaan, toen ik begon met balletles. Ik kom uit een groot gezin waar iedereen (zowel mijn moeder als mijn vier zusjes) danste, dus het is er wel een beetje met de paplepel ingegoten.  

Toen ik vijftien was mocht ik de dansdocent tijdens de les assisteren, en niet lang daarna gaf ik zelfstandig les. Ik heb docent Dans gestudeerd in Sittard, en na die opleiding heb ik een jaar op de dansacademie in Arnhem gezeten. Het kriebelde om naar Amsterdam te gaan, en die stap heb ik twee jaar geleden gezet. Nu studeer ik aan de Academie voor Theater en Dans, ik hoop een brug te kunnen slaan in theater & dans als combinatie.  

Nu staan we aan de start van een nieuw seizoen. Ik heb er ontzettend veel zin in om samen met jullie er een mooi jaar van te maken, veel te dansen en te mogen genieten van alles wat jullie kinderen laten zien en leren. 

Als er vragen zijn, kun je mailen of bellen (Jazzy: 06-52621297 & creativekidsatelier@gmail.com) 

Anne-Jet de Nas 

 Hoi! Ik ben Anne-Jet. Wat leuk om mezelf te mogen voorstellen aan jullie! Samen met (juf) Jazzy ga ik de komende tijd werken aan een social mediacampagne. We willen bereiken dat er nog meer lieve en leuke kinderen aan de slag kunnen bij Creative Kids Atelier.  

Twee jaar geleden ben ik afgestudeerd aan kunstacademie in Arnhem. Afgelopen jaren heb ik als ontwerper aan diverse projecten gewerkt en ik heb in het allerleukste cafe van Amsterdam gewerkt, Mata Hari. Daar heb ik overigens Jazzy leren kennen. Het is fijn dat we voor Creative Kids Atelier de handen ineen kunnen slaan en ik ben er zeker van dat het een feestje wordt!

 

Laura van der Poel

Hoi allemaal! 

Mijn naam is Laura, ik denk dat de meesten van jullie me wel (her)kennen. Bij Creative Haus stond ik achter de bar, om lekker koffietjes en theetjes te maken, maar dat wordt nu helemaal anders. Ik ga Jazzy ondersteunen met de administratieve en financiële zaken, maar vooral ook meedenken hoe we het komende seizoen zo leuk en succesvol mogelijk kunnen laten zijn. Creative Kids Atelier staat nu volledig op zichzelf, heel erg leuk, maar natuurlijk ook heel erg spannend! 

Zelf dans ik al zo lang ik me kan herinneren. Vroeger ballet, toen streetdance, en nu een heleboel stijlen door elkaar: hiphop, afro, dancehall en house – ik vind het geweldig! Ik volg nog steeds veel lessen en haal er een hoop energie uit. Daarnaast ben ik, na een tussenjaar te hebben gehad, begonnen met mijn master Climate Studies aan de Universiteit Wageningen. Ik heb er veel zin in, net zoals ik veel zin heb in het nieuwe seizoen met Creative Kids Atelier. Jazzy, Anne-Jet en ik gaan er het allerbeste van maken. 

Heel veel liefs, 

Laura